AVON – příští týden

Jídelní lístek od 27.1.2020  do 31.1.2020

Pondělí

Polévka
1.menu
2.menu
3.menu
4.večeře
5.studená
6.VIP + 20Kč
R
R
R
R
O
R.O.N.
R.
Fazolová bílá
Vepřový guláš dle pana Voka s těstovinami
Drůbeží rizoto se zeleninou,sýr,ster. okurka                                    Smažené bramborové kroketa se sýrem,zelný s mrkví
Plzeňská dušená tokáň,dušená rýže
Obložené bagety se zeleninovou pomazánkou a šunkou
Kuřecí roláda se sušenými rajčaty,smetanové brambory

Úterý

Polévka
1.menu
2.menu
3.menu
4.večeře
5.studená
6.VIP + 20 Kč
R
R
R
R
O
R.O.N.
R.
Slepičí vývar s těstovinami
Hamburská kýta na smetaně,houskový knedlík
Krůtí plátek přírodní s koprovým dipem,šťouchané brambory              Hovězí maso v česnekové omáčce s těstovinami
Staročeská kýta na smetaně,houskový knedlík
Smažený kuřecí řízek,chleba
Přírodní hovězí roštěná na pepřovém koření,bylinkový kuskus

Středa

Polévka
1.menu
2.menu
3.menu
4.večeře
5.studená
6.VIP + 20 Kč
R
R
R
R
O
R.O.N.
R.
Ruský boršč
Plněný paprikový lusk v tomatové omáčce,dušená rýže
Smažená aljašská treska,vařené brambory                                                          Uzená krkovice,smetanový špenát,bramborový knedlík
Masové koule v rajské omáčce s těstovinami
Holandský řízek smažený,bramborový salát
Krůtí nudličky s houbami a širokými nudlemi s parmazánem

Čtvrtek

Polévka
1.menu
2.menu
3.menu
4.večeře
5.studená
6.VIP + 20 Kč
R.
R.
R.
R.
O
R.O.N.
R.
Hovězí vývar s rýží
Fořtův smažený řízek,bramborová kaše,ster. okurka
Kuřecí maso na způsob slepice  na paprice  s těstovinami                   Lívance s lesním ovocem
Přírodní vepřový řízek na žampionech,vařené brambory
Smažený vepřový řízek,chleba
Vepřový špalíček z panenky v hořčicové omáčce,petrž. brambory

Pátek

Polévka
1.menu
2.menu
3.menu
4.večeře
5.studená
6.VIP + 20Kč
R.
R.
R.
R.
O
R.O.N.
R..
Krkonošská bramboračka                                                    Pečené kuřecí stehno ala kachna,hlávkové zelí,hous. knedlík
Hovězí pečeně šťavnatá na  slanině,dušená rýže                         Halušky v nivovém těstíčku s bylinkami a hlívou ustřičnou
Moravské výpečky,dušené zelí,knedlík
Obložené bulky s drůbeží masovou náplní
Krakonošův oheň z kotlety,bramboráčky