AVON – týdenní menu

Jídelní lístek od  26.2.2024  do 1.3.2024

Pondělí

Polévka:  Krkonošská bramborová (1/A,9,12)
1.  Kapucínský vepřový guláš, houskový knedlík (1/A,3,7)
2.  Drůbeží rizoto se zeleninou, sýr, ster. okurka (1/A,6,7,12)
3.  Marinovaná krkovice, listový špenát, vařené brambory (1/A,3,6,7)

Večeře: Chlazená dle nabídky
Studená: Ledový salát s trhaným kuřecím /vejce,ster. okurka ,cibulové kroužky,dip / ( 6,7)
VIP: Thajské pikantní hovězí nudličky s gril. zeleninou a mungem,basmati rýže (1/A,3,7 )

Úterý

Polévka:  Slepičí vývar s těstovinami (1/A,3,7,9,12)
1.  Asijská masová pánev na červeném kari se zeleninou,dušená rýže (1/A,6,7)
2.  Máslový řízek smažený s hermelínovou příchutí,bram. kaše,ster. okurka (1/A,3,7)
3.  Lívance se skořicovým cukrem a míchaným tvarohem s ovocem (1/A,3,7)

Večeře: Chlazená dle nabídky
Studená: Smažený kuřecí řízek, chleba (1/A,3,7)
VIP: Vepřový špalík z krkovičky, kedlubnové zelí, bram. knedlík se žemlí (1/A,3,7 )
Salát: Kuřecí stripsy se sezamem, těstovinový salát se zeleninou (1/A,3,7)

Středa

Polévka:  Frankfurtská (1/A,6,7,12)
1.  Čevapčiči,hořčicový dresing, vařené brambory (1/A,3,7)
2.  Kuřecí maso Carbonare se špagety, sýr (1/A,3,7)
3.  Hovězí maso dušené na zeleném pepři, dušená rýže (1/A,6,7)

Večeře: Chlazená dle nabídky
Studená: Sekaná pečeně, bramborový salát ( 1/A,3,7,9,10)
VIP: Plněná panenka se sušenými rajčaty,bram. kaše s hráškem, salátek (1/A,3,6,7)
FIT: Wrap plněný grilovaným kuřecím masem s Caesarem salátem (1/A,3,6,7)

Čtvrtek

Polévka:  Hráškový krém (1/A,7,12)
1.  Kuřecí maso Kung – Pao, dušená rýže (1/A,6)
2.  Fořtův smažený řízek, vařené brambory, tatarská omáčka (1/A,3,7)
3.  Zapečené těstoviny s drcenými rajčaty a sýrem, červená řepa (1/A,3,7)

Večeře: Chlazená dle nabídky
Studená: Vepřový řízek smažený, chleba (1/A,3,7 )
VIP: Řáholecké zvěřinové soté s houbami, žemlový knedlík (1/A,3,7,9)
Salát: Kuřecí plátek ve vinném těstíčku, variace zelných salátů (1/A,3,7)

Pátek

polévka:  Česnekačka se zeleninou a vajíčkem (1/A,3,9,12)
1.  Pečené kuřecí stehýnko ala kachna, červené zelí, bramborové špalíčky (1/A,3,7)
2.  Rajčatová hovězí pečeně, houskový knedlík (1/A,3,7,9)
3.  Debrecínské krůtí maso na paprikové omáčce se smetanou a těstovinami (1/A,3,6,7,12)

Večeře: Chlazená dle nabídky
Studená: Římský salát s kuřecím /vejce,okurka,rajče, krutonky, dip / (1/A,3,7,10)
VIP: Marinovaný losos s koprovým přelivem, petrželové brambory (1/A,4,7 )
FIT: Veganské chilli se sojovým masem a zeleninou, dušená rýže /basmati/ (6,7)


Výdej jídel:

Polévka: Ráno
Menu 1 – 3: Ráno
Večeře: Odpoledne – výdej od 13:30 – 14:00
Studená: Ráno-Odpledne-Noc
VIP menu: Ráno, +20Kč / FIT menu: Ráno, +20Kč / Salát: Ráno