AVON – týdenní menu 2024

Jídelní lístek od  5.2.2024  do 9.2.2024

Pondělí

Polévka: Hovězí vývar s krupicí a vejci
1.: Znojemský vepřový plátek na slanině, dušená rýže
2.: Sekaná pečeně,vařené brambory,salát z kysaného zelí
3.: Hrachová kaše s kroupami a cibulkou,opečená klobása, ster. okurka

4. Večeře: Chlazená strava dle nabídky
5. Studená: Trhané listy s lososem /vejce, olivy, kreveta, cib. kroužky, kukuřice, dip/
6. VIP: Thajské hovězí nudle na kari s pikantní zeleninou, zeleninový kuskus

Úterý

Polévka: Krkonošská bramboračka
1.: Smažený máslový řízek v nivovém těstíčku, bramborová kaše, ster. okurka
2.: Bratislavský vepřový plátek z plece, houskový knedlík
3.: Houbové špecle s gril. zeleninou, rajčatový salát s cibulí

4. Večeře: Chlazená strava dle nabídky
5. Studená: Smažený kuřecí řízek, chleba
6. VIP: Pečený vepřový špalík z krkovice, červené zelí, bramborové špalíčky
Salát: Zeleninový salát s vajíčkem,kuřecím, mozzarellou a koprovým jogurtem

Středa

Polévka: Kuřecí vývar s těstovinami
1.: Přírodní vepřový řízek, vařené brambory, pažitkový dip
2.: Tyrolská vepřová srdce na smetaně, špekový knedlík
3.: Francouzské zapečené těstoviny se zeleninou, červená řepa

4. Večeře: Chlazená strava dle nabídky
5. Studená: Smažený karbanátek , bramborový salát
6.VIP: Plněná panenka se sušenými rajčaty, petrželové brambory, salátek
7. FIT: Plněné tortilly s bulgurem,lososem,gril. zeleninou, bylinkový dip

Čtvrtek

Polévka: Dýňová s mrkví
1.: Fořtův smažený řízek, vařené brambory, tatarská omáčka
2.: Kuřecí maso na způsob slepice na paprice, dušená rýže
3.: Bavorské vdolečky ve tvaru hvězdy

4. Večeře: Chlazená strava dle nabídky
5. Studená: Vepřový řízek smažený, chleba
6. VIP: Kančí guláš na zelenině, žemlový knedlík
Salát: Kuřecí plátek v pivním těstíčku, zelný salát Coleslaw

Pátek

Polévka: Zelná s paprikou
1.: Koprová omáčka s hovězím plátkem, houskový knedlík
2.: Pečené vepřenky, hořčicový dresing, vařené brambory
3.: Moravské výpečky, smetanový špenát, bramborový knedlík

4. Večeře: Chlazená strava dle nabídky
5. Studená: Římské salát s krůtím /vejce,kuskus,bram. lupínky,okurka, rajče, dip/
6. VIP: Panošův masový špíz, pažitkové brambory, ajvarový dip
7. FIT: Pečené papriky s č. čočkou,tofu, zeleninou, bram. pyré s hráškem, salátek


Výdej jídel:

Polévka: Ráno
Menu 1 – 3: Ráno
Večeře: Odpoledne – výdej od 13:30 – 14:00
Studená: Ráno-Odpledne-Noc
VIP menu: Ráno, +20Kč / FIT menu: Ráno, +20Kč / Salát: Ráno

Fazolová bílá
Hovězí plátek na houbové omáčce,dušená rýže
Smažená kotleta se sezamem,bramborová kaše,ster. okurka
Srbský drůbeží paprikáš s těstovinami
Uzená kýta,bramborová kaše,červená řepa
Obložené bulky s drůbežím hamburgerem
Kuřecí maso v sýrové omáčce s bylinkami a gnocchiFazolová bílá
Hovězí plátek na houbové omáčce,dušená rýže
Smažená kotleta se sezamem,bramborová kaše,ster. okurka
Srbský drůbeží paprikáš s těstovinami
Uzená kýta,bramborová kaše,červená řepa
Obložené bulky s drůbežím hamburgerem
Kuřecí maso v sýrové omáčce s bylinkami a gnocchi